🇲🇰 Animalia-Rutilus by Mile Bosilkovski
Animalia-Rutilus

Comments

4 years ago by Bill V D Westhuizen
Does netting count as a fair catch?
4 years ago by skakavac
Brate iz Makedonije, koliko vidim razbio si ih. Svaka čast. Vidim da ima dosta "šljivara - nosonja" , da li možeš da mi više kažeš o mestu, vremenu, sistemu, mamcima, i dr. korisne stvari. Koliko je ovo jezero udaljeno od Paralije i da li tu ima ribe cipli. Hvala. Veliki poz. od Zorana iz Leskovca, Srbija.
4 years ago by skakavac
Druže Mile, da li možeš da mi više kažeš o mestu, vremenu, sistemu, mamcima, i dr. korisne stvari. Koliko je ovo jezero udaljeno od Paralije i da li tu ima ribe cipli. Hvala. Veliki poz. od Zorana iz Leskovca, Srbija.
4 years ago by Mile Bosilkovski
Jezero Polifitu kod Kozani od Paralije je udaljeno 147 km preko Via Ignacije,a vreme vožnje oko 1.30 min. Ovu ribu Grci zovu Platika mi Pisa a vi Bodorka.Može se loviti na klizni plovak,na dubinku,a kao mamac koristimo kukuruz šećearac.Na ovom jezeru nema cipli.Pozzzz.
4 years ago by skakavac
Hvala ti mnogo na odgovoru, ipak je to mnogo daleko za mene, jer ću letovati u Paraliji. Kada budeš imao vremena, bilo bi lepo da mi objasniš neke sisteme kako si ti i gde kod Paralije pecao ciple, pa da razmenimo iskustva. I na kraju, iz kog grada si iz Makedonije, ja sam iz Leskovca. Veliki poz. od Zorana.
4 years ago by Mile Bosilkovski
http://marjan.hr/2015/01/10/kako-i-kada-loviti-ciple/
4 years ago by Mile Bosilkovski
http://pecanjesaveti.blogspot.mk/2013/07/pecanje-cipla-na-moru_28.html

Please login to add a comment

Related Content